MSc, Ph.D. C., PMP, CSM, CSP, PMI-ACP, PRINCE2 Practitioner+Agile Trainer, ITIL, MSF, MOS, MCT, CTT+" href="/" /> MSc, Ph.D. C., PMP, CSM, CSP, PMI-ACP, PRINCE2 Practitioner+Agile Trainer, ITIL, MSF, MOS, MCT, CTT+ (RSS)" href="http://blog.12pm.gr/syndication.axd" /> MSc, Ph.D. C., PMP, CSM, CSP, PMI-ACP, PRINCE2 Practitioner+Agile Trainer, ITIL, MSF, MOS, MCT, CTT+ (ATOM)" href="http://blog.12pm.gr/syndication.axd?format=atom" /> MSc, Ph.D. C., PMP, CSM, CSP, PMI-ACP, PRINCE2 Practitioner+Agile Trainer, ITIL, MSF, MOS, MCT, CTT+" href="http://blog.12pm.gr/opensearch.axd" />

Εκπαίδευση και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Project Management (PRINCE2, PMP), ITIL, SCRUM, AGILE, BUSINESS ANALYSIS (PMI-PBA, CBAP), Microsoft Project, Lean Six Sigma

Το δίλημμα του Κυπρίου: Ευρωπαία Σύζυγος ή Ρωσίδα Ερωμένη;

Το δίλημμα του Κυπρίου: Ευρωπαία Σύζυγος ή Ρωσίδα Ερωμένη;

23.March.2013, 21:22

Ο Κύπριος γόης είναι για πολλά χρόνια παντρεμένος με Ευρωπαία σύζυγο που είχε λίγο τα «χάλια» της: Μεσήλικη, ατσούμπαλη, not attractive, not sexy... Όμως περνούσε πολύ καλά. Ο Κύπριος επίσης ήταν ταυτόχρονα και μπερμπάντης ανοιχτομάτης και έπαιζε το μάτι του. Έτσι τα έμπλεξε με μία όμορφη, σέξι, ξανθιά δίμετρη Ρωσίδα ερωμένη.

 

Βέβαια ο παράνομος δεσμός, όπως όλα τα καλά πράγματα στην ζωή μας, δεν κράτησε για πολύ… Η Ευρωπαία σύζυγος έμαθε τα πάντα για την Ρωσίδα ερωμένη και έγινε «ταύρος εν’ υαλοπωλείο». Τώρα η Ευρωπαία σύζυγος κάνει τα πάντα για να πετάξει την Ρωσίδα ερωμένη «άρον άρον» έξω από το σπίτι. Οι δηλώσεις τόσο της Ευρωπαίας συζύγου όσο και της Ρωσίδας ερωμένης πάνε και έρχονται. Οι καυγάδες ομηρικοί…

 

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, η Ρωσίδα ερωμένη είχε στηρίξει οικονομικά τον παράνομο δεσμό και έφερνε μπόλικο χρήμα στον κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης, όταν κάποια στιγμή έγινε μια έκρηξη στο σπίτι που τίναξε στον αέρα τα ‘πέταλα’ της γεννήτριας παραγωγής ρεύματος η ερωμένη είχε δώσει σε μετρητά 2,5 Δις  για την αντικατάσταση της γεννήτριας ενώ η σύζυγος ‘έκανε την πάπια…

 

Από την άλλη η Ευρωπαία σύζυγος έχει από πίσω της ένα σόι από 17 άτομα που αλληλοϋποστηρίζονται και αυτοονομάζονται EWG (Euro Working Group). Αυτό το σοι εκβιάζει τον Κύπριο γαμπρό ότι θα του κόψει τα ‘ούμπαλα’ αν συνεχίσει τα τσιλημπουρδήματα με την Ρωσίδα.

 

Και έτσι τώρα έφτασε η ώρα κρίσης και επιλογής για τον Κύπριο γαμπρό: να επιλέξει την Ευρωπαία σύζυγο ή την Ρωσίδα ερωμένη; Η σύζυγος, παρ’ όλα τα κουσούρια της, θα κρατήσει το σπίτι ωραίο και καθαρό και θα βάλει τάξη στα οικονομικά του σπιτιού που πνέουν τα λοίσθια ώστε να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωή τους με πολύ σκληρή δουλειά και χωρίς εκπλήξεις.

 

Όμως ο Κύπριος γαμπρός θα πρέπει:

  • να πουλήσει το ακριβό αυτοκίνητο και να πηγαίνει με το λεωφορείο στην δουλειά
  • να αλλάξει και από την βιλάρα των 300 τ.μ. να πάει σε διαμέρισμα των 80 τ.μ.
  • να διώξει την οικιακή βοηθό που είχε ανέκαθεν
  • να ξεχάσει τα είδη πολυτελείας
  • να κουρέψει τον κοινό λογαριασμό με την Ρωσίδα ερωμένη και να της ‘κατάσχει’ τα χρήματα

 

Από την άλλη η θεογκόμενα ερωμένη πρόσφερε τα ‘πάντα’ στην παράνομη σχέση. Εάν ο Κύπριος γαμπρός της κουρέψει τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό είναι σαν να την ‘πετάει’ έξω από το σπίτι. Και βέβαια η ερωμένη, όπως ξαφνικά ήρθε στην ζωή του Κυπρίου, τόσο ξαφνικά θα φύγει και θα αναζητήσει ‘ερωτικές περιπέτειες’ αλλού χωρίς να ξανά στηρίξει οικονομικά τον Κύπριο γαμπρό.

 

Ένα είναι δεδομένο πλέον μετά το τελεσίγραφο από το σόι (EWG): ο Κύπριος γαμπρός δεν μπορεί να ‘ικανοποιήσει ‘ ταυτόχρονα και την Ευρωπαία σύζυγο και την Ρωσίδα ερωμένη. Επίσης εάν o Κύπριος παρατήσει και τις δύο, γυναίκα και ερωμένη, θα βρεθεί μόνος του στο μεσοπέλαγος, μεσήλικας, και χωρίς πολλές πιθανότητες να συνάψει νέα ερωτική σχέση.

 

Για όσους κατάλαβαν, δεν απαιτείται εξήγηση!


Για όσους ΔΕΝ κατάλαβαν, ΔΕΝ υπάρχει εξήγηση!


Υ.Σ. Αυτό το άρθρο βασίζεται σε ένα post στο Facebook του Πέτρου Μαυρόπουλου με τίτλο "Cyprus dilemma is to choose between the European wife and the Russian mistress"

 

 

Comments are closed